spmotorservice.nl 
Over Ons - contact » Beoordelingen

Reactie plaatsen

Reacties

Raymond Cuijpers
een jaar geleden

Aantal maandjes geleden mijn Blackbird (Cbr1100XX) aangeboden voor afstellen en reinigen carburateurs. Machine loopt weer als nieuw..

eric ritzen
een jaar geleden

top service

Jan verkoijen
2 jaar geleden

Mooie zaak professioneel personeel super geholpen prijs kwaliteit is grandioos deze zaak is een parel voor de motorrijder. 10+

Jan de Kock
2 jaar geleden

Nette zaak, gevonden via google recensies en inderdaad een top zaak met een gepassioneerd monteur die de motor afwerkt voordat hij aan een ander begint.
Pan European ST1100, grote beurt en Carburateurs ultra soon reinigen en afstellen. WOW ze rijd weer zoals ik haar 20 jaar geleden heb gekocht. Inderdaad Pascal werkt aan de motor alsof het zijn eigen motor is. Vooraf heel duidelijk vwb de kosten en achteraf goede tekst en uitleg wat hij heeft gedaan. Compliment.

Offermans peter
3 jaar geleden

Groot onderhoud laten doen met de Harley,
Super gedaan Pascal,tip top inorde!
Ik vertel het verder😜

Etienne Stegerman
3 jaar geleden

Grote beurt aan Harley davidson electra glide laten doen na 4 jaar 🤣🤣🤣 dus hij had een hoop werk maar loopt weer als een zonnetje Pascal bedankt jonge top service bij jou aanrader voor alle bikers 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Maikel Dreesen
3 jaar geleden

Ducatie monster 1200 grote beurt + bandenset laten uitvoeren. Kan zeggen dat het een super monteur is, legt alles goed uit, repareert met heel zijn hart. De Duc rijdt weer zoals een Ducati behoort te rijden. Is weer als nieuw. Zeer tevreden over jullie service en kwaliteit. Bedankt✌️

Daan Geradts
3 jaar geleden

Pascal heeft me uitstekend geholpen bij het maken van mijn motor! De ophaalservice en kennis van Pascal is helemaal top. De oorzaak van het probleem was niet makkelijk te achterhalen maar hij heeft het met veel geduld en vakkennis toch weten te achterhalen en weten op te lossen. Zeer klantvriendelijk!

Marcel Maessen
3 jaar geleden

Toen ik een aantal maanden geleden besloot een motor te gaan aanschaffen ben ik voor advies maar eens langsgegaan bij SP-motorservice. Bij een bak koffie kwam er meteen een bulk motorkennis en tips over me heen. Een zeer volledige en keurig opgeruimde werkplaats, een overdosis kennis en ervaring maakte het beeld compleet…. Ik had hier duidelijk met een expert te maken.

Nadat ik kort daaropvolgend een mooie motor op marktplaats had gevonden vroeg ik Pascal om mee te gaan kijken. Erg prettig was dat Pascal van elk klein ding wat hem opviel vertelde wat er mis was, hoe dat zo komt en of het middels een grote beurt kon worden opgelost. De motor bleek wat achterstallig onderhoud te hebben. Ik had uiteindelijk een duidelijk advies met een overzicht van aankomende kosten. Motor was goed maar had onderhoud nodig. Dit versterkt mijn positie als koper. De prijs ging op basis van Pascal’s bevindingen nog 250,- omlaag en de motor werd gekocht.

Toen ik een week later de motor ging ophalen strandde ik op mijn eerste rit met een kapotte accu (Pascal had me verteld dat de accu mogelijk slecht zou zijn). Pascal gebeld.. situatie uitgelegd.. en even later werd ik opgehaald met een speciale aanhanger voor motoren achter zijn auto.

Ik heb de motor maar meteen bij hem achter gelaten aangezien die toch eerst een grote beurt, een accu en een nieuwe achter band moest krijgen. Toen ik hem terugkreeg was alles perfect in orde. De motor loopt geweldig en de rekening viel enorm mee. Er stonden nogal wat zaken tegen 0,- op de rekening zoals o.a. het ophalen toen ik met mijn motor was gestrand.

Pascal is een vakman die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Bij storingen zoekt hij naar de oorzaak van de oorzaak(root cause). Veel grote commerciële bedrijven kunnen zich niet veroorloven om diep te gaan bij het zoeken naar de oorzaak. Dat heeft tot gevolg dat waar Pascal slechts een klein onderdeel vervangt (de echte boosdoener), andere bedrijven vaak de gehele unit vervangen waarin het probleem zich voordoet. Dit leidt veelal tot lagere kosten bij SP-motorservice. Kwaliteit staat hier overduidelijk voorop.

Pascal, bedankt

Learth Overmans
3 jaar geleden

Afgelopen zaterdag uitstekend geholpen met een noodreparatie. Onderweg naar de Eifel had ik materiaal pech. Ondanks dat de juiste onderdelen niet op voorraad waren (Pascal heeft zelfs bij zijn eigen motor gekeken of hij onderdelen kon overzetten), is Pascal er wel in geslaagd om een noodreparatie uit te voeren. Omdat het ‘slechts’ een noodreparatie was hoefde ik niet eens te betalen!

Mooi om een vakman tegen te komen met zoveel passie voor motoren!

Michel scholtens
3 jaar geleden

Voor het eerst kennis gemaakt met sp motorservice Heerlen
En dat was een zeer positieve ervaring ...ge wel dig om te zien wat voor passie pascal heeft voor motoren . Wat echt fijn is dat er verder gekeken wordt dan alleen waar je de motor voor weg brengt....het rijdt weer echt goed. Koppelt heel goed en remt weer veel beter...en ik bracht de motor alleen voor het afstellen ivm een Andre uitlaat ...Dankje en tot de volgende keer ....groet Michel

Louk Dirken
3 jaar geleden

Man-O-man, mijn hemel wat een belevenis. Ik heb weer een motor ipv een brommer. :-) Lang lopen zoeken naar een goed adres waar ik mijn Aprilia Shiver zou kunnen brengen voor een grote beurt en het stellen van de kleppen. Op basis van de goede reviews gekozen voor SP Motorservice. Gisteren gehaald en inmiddels een paar honderd km's erop zitten en ik kan niet anders concluderen dat ik geen spijt heb van mijn keuze voor SP Motorservice. De motor loopt weer als een zonnetje, hangt weer lekker aan het gas en stuurt weer strak en zeker dankzij het balhoofdlager dat is vernieuwd op advies van Pascal. Kortom. Heerlijk om weer iemand te kennen die met zoveel liefde en kennis aan andersmans spullen sleutelt. En dat tegen een top kwaliteit/prijs verhouding. Een aanrader dus. Pascal bedankt!

Thomas Baumgartner
3 jaar geleden

Een jaartje geleden mijn Yamaha TDM laten onderhouden bij Pascal; carburateurs volledig schoongemaakt, versleten onderdelen vervangen en de hele boel weer mooi synchroon laten lopen. Nu, een jaar later loopt de motor nog steeds als een zonnetje. Ik ben ontzettend tevreden met de kwaliteit van het werk en de prijs/kwaliteit verhouding. Ik kom zeer zeker weer terug!

Jeroen
3 jaar geleden

Op mijn doortocht vam Rotterdam naar de Eiffel kwam ik onderweg erachter dat er speling zat op mijn achterwiel. Gelukkig was ik in de buurt van SP Motorservice welke direct tijd voor mij vrij maakte. De wiellager was helemaal aan gort gereden en kwam niet meer uit het wiel. Via internet een andere velg gekocht en de volgende ochtend kon ik door met mijn vakantie.
Het doorzettingsvermogen en de passie die Pascal heeft voor motoren is bijzonderingewaardig.
Pascal bedankt voor de uitgebreide hulp en aandacht voor mijn motor!

mauricr
3 jaar geleden

bij deze wil ik sp motor service bedanken voor het goede reparen van mijn motor .pascal toppie en je heb er een klant bij .ben er super blij mee .nogmaals bedankt

René
4 jaar geleden

Mijn Harley gebracht voor een grote beurt. Uitstekende service, uitvoerig overleg bij vervangen onderdelen en dan voor die prijs. Zo een kwaliteit van een motorzaak heb ik in 30 jaar motorrijden nog niet mee gemaakt. Mij heb je als vaste klant erbij.
Bedankt!

Patrick Iliohan
4 jaar geleden

Na een lekke band Pascal gebeld en een afspraak gemaakt. Gelijk een Winterbeurd erbij iedereen aan te raden voor de maanden dat je stilstaat. In het voorjaar kan je gelijk weer zorgeloos rijden.
Pascal kwam netjes de motor thuis ophalen en een dag later stond ze weer netjes en gepoets klaar.

Klasse Pascal

Ricardo
4 jaar geleden

Top service van Pascal, ik kom volgend jaar zeker terug.

z'n expertise en vakkennis vindt je nergens.

Teun
4 jaar geleden

Voor het eerst met de Africa Twin bij SP motor service geweest...en we blijven ? Uitstekende service en erg prettig contact; top!

John
5 jaar geleden

Een week geleden geweest met vrienden waarvan één 'n lekke band had.
Top geholpen.
Kleine maar leuke zaak.

Yvonne Bemelmans
5 jaar geleden

In een woord fantastisch.
Mijn oude Honda VFR (1988) die ik eigenlijk had willen verkopen vorig jaar is opgehaald en van top tot teen nagekeken en met veel liefde gerepareerd. Hij heeft pas 40.000 km gelopen en liep vooraf als een oldtimer en nu als een nieuwe motor van 2 jaar oud. Hij was ook mooi gepoetst. De motor is dus ook absoluut NIET meer te koop.
Dank je wel. Tot de volgende keer. Je krijgt van mij een 10.

Raoul Heidenrath
5 jaar geleden

Vandaag mijn motor opgehaald bij Pascal na een grote beurt opeens remt de motor 10x beter alles tot in de top behandeld weer super bedankt en tot de volgende beurt (of kale bandjes)

Elvis Salkic
5 jaar geleden

Vandaag mijn motor opgehaald bij SP motorservice.
In 1 woord fantastisch!

De motor heeft een grote beurt gehad, kleppen gesteld en nieuwe bandjes.
De motor werd daarna in showroom staat afgeleverd ( ik heb hem nog nooit zo schoon gezien).
De weg naar huis merkte ik eigenlijk hoe de motor hoort te rijden. Echt geweldig.

Om een lang verhaal kort te houden, Pascal heeft echt top werk geleverd met heel veel passie en liefde voor het vak. Zeker weten een vaste klant erbij!

Bedankt en tot de winterbeurt.

Bob Harmsen
5 jaar geleden

Via internet terrecht gekomen op deze site, en mede door de goede verhalen/beoordelingen besloten om mijn motor naar Pascal te brengen voor een grote beurt. Nu kan ik vertellen dat ik blij ben dat ik eindelijk iemand heb gevonden waar ik mijn motor naartoe kan brengen wetende dat hij in de handen is van een expert! Prachtig om te zien met hoeveel passie en plezier hij aan motoren sleuteld, en ook het werk absoluut niet afrateld maar alle tijd neemt om mijn motor tip top in orde weer terug te geven. Ook toen ik kort erna een lekke band had stond hij direct voor me klaar zodat deze snel gemaakt kon worden. Ik weet voor mijzelf dat ik mijn motor vanf nu alleen nog maar naar Pascal breng!